Sådan får du ro i din have

Sommeren er over os, og hvad er bedre, end at sidde udenfor på terrassen, og nyde solens varme stråler og den friske luft? Men den gode afslappende stemning, kan hurtigt blive afbrudt, hvis du kan høre støj andre steder fra. Det kan være at du bor lige op af en let trafikeret vej, her kan et effektivt støjhegn, være en god hjælp til at sætte en god dæmper på støjen. 

Hvad er et støjhegn?

Overvejer du at sætte et støjhegn op i haven, vil det uden tvivl være en skærm, der både kan isolere og absorbere den støj, der generer. Er du ude efter at finde et hegn, der falder naturligt sammen med resten af haven, kan du vælge en smuk naturskærm. En naturskærm består af levende pil, hvilket næsten får hegnet til at ligne en almindelig hæk. Og det smarte er, at den også skifter farve i løbet af året. 

Det bæredygtige hegn

Det smarte der er ved at vælge en naturskærm er, at det næsten ikke kræver vedligehold. Konstruktionen på hegnet, er nemlig kalkuleret ud fra en base af stål og akacietræ, der får hegnet til at patinere, på en ganske naturlig måde. Du har derfor ikke brug for at male hegnet med træbeskyttelse, men i stedet bare nyde synet, af et hegn der ældes med ynde. 

Vælger du et støjhegn hjem til din have, men ved du ikke hvordan du skal montere det? Hos pilebyg.dk, står personalet altid klar med gode råd og vejledninger til dit nye støjhegn. Det gælder også, hvis du har brug for at få det nye støjhegn monteret hjemme i din have.