Gode råd til terrassen

Hvis du for nyligt har fået lavet en terrasse derhjemme, er det sikkert noget, som du allerede nu er meget glad for. Terrassen fungerer nemlig som et super godt samlingssted i haven, og er for mange også et sted, hvor der bruges meget tid om sommeren. Der er forskellige ting, der er gode at huske på, for at holde terrassen pæn. Læs videre her for at finde ud af, hvad disse ting er.

Terrasseolie

Der er forskellige ting, der kan være med til at holde din terrasse flot. Det er for eksempel en god ide at være opmærksom på, hvordan du bedst muligt kan passe på det træ, som terrassen er bygget af. En af de ting, som du kan gøre, er at benytte terrasseolie. Ved du ikke, hvor du skal finde dette? R2 farver har alt du skal bruge indenfor maling – og også terrasseolie.

Der er forskellige fordele ved at benytte terrasseolie på din terrasse. En af dem er, at det vil give træet en flot finish. Derudover vil det også forbygge mod overfladeskimmel, så det ikke bliver et problem. Derudover vil terrasseolie også være med til at beskytte træet mod solens UV-stråler, som godt kan være med til at skade træet.

Pas på havemøblerne

Det er ikke kun selve terrassen du skal have med i dine overvejelser, hvis du ønsker at passe godt på den – det er nemlig også noget som havemøblerne der stå derpå, som du skal have fokus på. det er vigtigt, at du så vidt som muligt forsøge at passe på disse, så de kan holde i lang tid.

Sørg også for, at der er plads i skuret eller garagen om vinteren, så havemøblerne kan stilles herind, når det bliver koldt udenfor. Ellers kan de nemlig godt tage skade af denne kulde.

En boks til havehynder

Det sidste der kan være værd at have med i sine overvejelser, når man ønsker at passe godt på terrassen, er havehynderne, som ligger på havestolene. Disse er nemlig også vigtige at passe på, så de vil se flotte ud, og holde i lang tid.

Det kan være en god ide med boks til havehynder, som også kan stilles på terrassen. Heri kan hynderne lægges, når de ikke bruges. Det er også en god ide at lægge dem heri om natten. På den måde tager hynderne nemlig ikke skade af fugt.