4 tips til en fantastisk terrasse

En terrasse er et perfekt samlingspunkt til de varme sommerdage og aftener. Men hvis terrassen er lidt kedelig eller i dårlig stand, er det nok ikke så fristende at tilbringe de varme dage udenfor. I denne oversigt får du fire simple forslag til at lave en rigtig hyggelig terrasse til sommeren.

De rigtige fliser

Enhver haveterrasse har brug for et godt og solidt underlag. Derfor er det en god idé at investere i nogle gode fliser i høj kvalitet. Fliser bliver udsat for alskens vind og vejr, og skal derfor kunne holde til lidt af hvert. Selve udtrykket kan du lege en masse med. Du kan vælge imellem forskellige materialer og farver, og sammensætte dem i forskellige kombinationer og mønstre. Du kan finde et bredt udvalg af fliser hos Lithos.

Et praktisk udekøkken

Du kan også supplere havegrillen med et vaskeægte udekøkken, hvor du kan fremtrylle lækre retter til familie og venner på de varme sommeraftener. Selve konstruktionen af køkkenet er ikke så kompliceret, som det måske kunne lyde. Alt hvad du har brug for, er et bord og et varmeplus, og du er klar til at gå i gang.

Højbede med urter

Til at supplere udekøkkenet kan du lave et par højbede med lækre urter, som kan bruges til aftensmaden. Samtidig kan de mange urter bringe en liflig duft til terrassen, når du sidder derude. Kun fantasien, dine præferencer og grønne fingre sætter grænserne for, hvad du skal plante i højbedene.

Hyggekrogen

Til at supplere bordet og stole, kan du jo også afsætte et hjørne af terrassen til mere afslappende hygge. Det kunne f.eks. være en udesofa med et behageligt underlag. Her kan du så tilbringe de lange dage med en god bog og en opfriskende drink. Du kan også bygge en pergola, som kan give skygge, hvis solen skinner lidt for varmt.