Oplev Koldings smukke natur

Der er ikke noget som at være midt ude i naturen, mærke solens stråler på din hud, føle den friske luft og nyde udsigten. Oplev Koldings smukke natur og få netop dén følelse! I Kolding er der masser af muligheder for at opleve skøn natur. Fra de skove, som omgiver Kolding by, til den store sø, der ligger midt i byen. Her får du nogle tips til, hvordan du kan nyde naturen i Kolding.

Tag en tur på søen

Kolding sø, eller Kolding Slotssø, er en af de bedste måder at opleve naturen i Kolding på. Der er mange forskellige aktiviteter, du kan foretage dig rundt om søen. Du kan f.eks. tage en sejltur ude på søen, eller du kan tage på cykeltur rundt om søen. Her er også mulighed for at tage en dukkert, eller blot nyde de smukke omgivelser, der strækker sig rundt om slottsøen.

Tag en tur i skoven

Kolding er omgivet af skove, og det er derfor oplagt at tage en tur i skoven, hvis du er i nærheden. Der er mange vandrestier i Koldings skovområder, hvor der er mulighed for at se mange forskellige dyr, planter og træer. Det er også muligt at cykle i skoven via opmærkede mountainbikeruter, hvis du er mere frisk. Det er en god måde at komme væk fra storbyen, og nyde den smukke natur, samtidig med at du får motion.

Tag en tur til stranden

Er det sommer, så er det oplagt at tage en tur til stranden. Den nærmeste strand er Henne strand, som ligger ca. 20 km fra Kolding centrum. Her er muligheder for at kaste sig ud i en dukkert, bade i solens stråler eller blot iagttage de smukke omgivelser. Hvis det ikke er badevejr, kan du gå en tur langs Kolding Fjord, hvor du kan nyde den særdeles fremragende udsigt. Hvis du vil læse mere om Koldings natur og hvordan du kan opleve den, så Læs her.