Ferieaktiviteter for den uforberedte

Vi kan alle blive enige om, at det er skønt at have ferie. At have fri fra det arbejde du skal se til i hverdagen, er ganske befriende.

 

Med ferien kommer en masse tid, og nogle gange kan det være svært at fylde tiden ud, hvis der er meget af den. Der er mange ting, du kan lave i ferien.

 

En fejl som mange begår er, at de ikke planlægger, hvordan deres ferie skal bruges på. Så sker der det, at man står den sidste feriedag, uden at have udnyttet ferien. Det er noget, de fleste gerne vil undgå.

 

Hjemmeprojekter

 

Det er en rigtig god idé at skrive opgaver ned i takt med, at det går op for dig, at der er noget, der skal ordnes. Det kan være, at du har et loft der trænger til nye penselstrøg, eller at havemøblerne udenfor behøver en behandling med træolie. Ved at skrive ned, kan du forberede dig og købe loftmaling og træolie. Så er det jo bare at gå i gang, når ferien melder sin ankomst.

 

Vandreture

 

Mange tror, at det kræver meget at tage på vandretur, men det er langt fra sandheden. Du kan sagtens have en lang og dejlig vandretur med ting, som du allerede nu kan finde derhjemme. Find de sko frem, som du går godt i, og pak en taske med det vigtigste – en flaske, en madpakke og lidt snacks og et par skiftesokker. Så kan du sagtens være ude hele dagen og nyde naturen.

 

Invitér venner over

 

Det er måske længe siden du har set dine nærmeste venner. Ferien er en perfekt anledning, til at få sat lidt hygge i gang i vennegruppen. Du kan altid bare skrive ud til flokken og se hvem, der erklærer sig friske på en god aften.