Gør dit hjem unikt med lækre gulve

Er du ved at overveje, hvordan du kan gøre dit hjem endnu mere personligt? Det kan være, I har gang i at renovere forskellige rum. Det kan godt være en stor håndfuld, og der er mange ting, I skal tage højde for. Gulve er noget af det, der virkelig kan give liv og charme i et rum, og forskellige gulve kan skabe vidt forskellige udtryk. Det er noget af et, du kan se online – læs mere om os her.

Mange tænker automatiske trægulve, parket, sildeben eller brede planker, når de tænker på nye gulve. Det er da også noget af det, der er at finde i de fleste, danske hjem, men efterhånden er det også blevet populært at lege og eksperimentere med materialerne, hvis I er interesserede i noget, der skiller sig lidt ud. Det kunne for eksempel være gulve i polyurethan eller epoxy, der fangede jeres interesse.

Inkorporer det i resten af huset

Det er vigtigt, at der er en rød tråd, når man renoverer hus. Det nytter ikke noget, hvis hvert eneste rum byder på nye ting, uden der er nogen som helst sammenhæng med de andre rum. Naturligvis skal der være forskel på de enkelte rum, men det er altid fedt, hvis man kan se, at der er elementer, der går igen flere gange. Det kunne for eksempel være gulvet.

Det gulv, I har på et værelse, kan sagtens lægges på alle værelserne eller i en fordelingsgang, hvis jeres hjem har en sådan. Polyurethan og epoxy skaber et knivskarpt og stilrent udseende, og så er det enormt slidstærkt. Det er et gulv, der er nemt at holde, og I vil kunne skabe kontrast og lækre detaljer gennem resten af jeres indretning, som I kan sammensætte med det helt simple gulv. Det er med til at gøre, at det ikke føles rodet.