Giv dit gulv et nyt liv

Står du og er meget træt af dit gulv, eller trænger dit firma måske endda til nye gulve? Så skal du læse med her. Alle gulve trænger før eller siden til en kærlighed hånd, om det er stort eller småt gulv – så skal man ikke gå ned på en gulvrenovering. Det kan give dit gulv et helt nyt liv og endda et helt nyt udtryk for enten familie eller kollegaer. Det kan være at du både trænger til både en gulvrenovering til privat og erhverv, og på den måde kan du tage to fluer i ét smæk!

Forkæl badeværelset!

Det kan være at du har stengulv ude på badeværelset, som trænger til en lille kærlig og hjælpende hånd. Renovering af stengulve er ikke lige nemt, så guiden kan forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej.

Du kan først og fremmest vælge at beholde det gamle look, eller måske endda bevæge dig ud i noget helt nyt gulv med nye farver og mønstre. Det kan for eksempel være en mulighed, hvis badeværelset i forvejen står til at blive gennemrenoveret. Så hvorfor ikke prøve noget nyt i samme omgang? Det er nemt at skabe en rød tråd i farverne. Hvis du går med et beigefarvet gulv, kan du eksempelvis vælge et badeforhæng i samme farve. På den måde kan du sætte prikken over i’et på badeværelset.

…eller forkæl virksomheden

Arbejder du – eller har du en virksomhed – som står og tørster efter nye gulve, kan en renovering af stengulve også være en god mulighed her. Det kan være at betongulvet trænger til en omgang, så skal du ikke holde dig tilbage med en renovering. Selvom det kan virke uoverskueligt med helt nyt gulv, er det virkelig en investering du og dine kollegaer vil blive glad for på den lange bane.