Billigste sildebensparket på markedet lige nu

Sildebensparket hører til blandt de dyrere gulvtyper, men her får du nogle tips til alternativer, som gør det muligt at få et billigt sildebensparket.

Går du og drømmer om at hoppe med på gulvmoden og få lagt et af tiden helt store gulvhits et sildebensparket, så skal du være klare over at sildebensparket hører til i den dyre ende blandt gulvtyperne. Det kan derfor være svært at opfylde drømmen om et sildebensparket, hvis budgettet er meget begrænset.

Sildebensparket er i dag en af de mest populære gulvtyper og med god grund, da gulvtypen er utroligt smuk at se på og gør, at gulvet er et blikfang i indretningen.

Gulvtypen har en lang historie og er i sin klassiske oprindelige version i træ. Trægulve er skønne, smukke at se på og bringer naturen ind i din bolig. Trægulve er dog generelt ikke det mest prisvenlige gulvvalg og slet ikke, når det gælder sildebensparket.

Er budgettet ikke så stort kan du enten vente på et godt tilbud, være heldig at finde et restparti eller i stedet vælge et alternativ til et sildebensparket i træ.

I dag findes sildebensparket nemlig også som laminatgulve, disse kan nærmest halvere prisen for dit nye gulv og det er endda kun selve købsprisen.

De fleste sildebensparketter i træ skal nemlig fuldlimes til undergulvet, hvilket gør, at det anbefales at få en montør til at lægge gulvet. Sildebensparketterne i laminat derimod har ofte et moderne kliksystem, der gør, at de fleste selv vil kunne lægge gulvet, hvorved du også kan spare udgifterne til professionel hjælp.

Laminat sildebensparketter er generelt meget vellignende og naturtro gengivelser af originalen i træ og er derfor på alle måder et prisvenligt alternativ.

Er du ikke fan af laminatgulve, men vil du stadig gerne have et billigere alternativ til stavparketter i træ, så kan du overveje en klikvinyl i stavformat, der også har kliksystem og kan lægges i det smukke sildebensmønster. Disse er en smule dyrere end laminat varianten, men stadig billigere end varianten i træ.