Find den rette terrassevarmer

Hvis du har overvejet at anskaffe dig en terrassevarmer, er du måske bare kørt i dit lokale byggemarked for at danne dig et overblik over, hvad de kan hver især. De fleste har bare et enkelt mål, og det er at få en terrassevarmer med hjem, som kan sørge for, at I kan bruge et par timer ekstra på terrassen, når duggen er faldet og det ikke længere er helt så lunt, som da solen skinnede fra en skyfri himmel. Men faktisk er der stor forskel på terrassevarmere.

Nogle terrassevarmere er drevet af carbon, mens andre kører på halogen. Det er ikke sikkert, det siger dig så meget, men det kan godt have betydning for den samlede oplevelse. Halogen kender du garanteret fra elpærer i hjemmet. Selvom de fleste er gået over til LED og andre energibesparende løsninger, er der stadig pærer, der er drevet af halogen, og det samme gælder for terrassevarmere. Ulempen ved en halogen terrassevarmer er, at en stor del af energien går til at skabe lys og ikke varme, hvilket kan virke som spild.

Nye og energivenlige løsninger

Carbon er kommet ind i billedet over de senere år, hvor man har arbejdet på at finde løsninger, der bruger mindre energi. Det er både mere klimavenligt og er også noget, din økonomi godt kan lide. Det betyder nemlig, at du ud over at købe selve terrassevarmeren vil opleve, at din elregning stiger væsentligt mindre med en carbonvarmer end med en, der kører på halogen – og det er noget af det, der virkelig godt kan betale sig på den lange bane.

Det er altid skønt at kunne bruge timevis udenfor, og med en terrassevarmer får I altså muligheden for at spille brætspillet færdigt, I begyndte på, inden solen gik ned, og som I nu ellers har overvejet at pakke sammen og gå indenfor med.