Stilfuldt køkken

Har du nogensinde tænkt over, at køkkenet sjældent får lige så meget kærlighed, end de andre rum, som vi kaster vores indretningskærlighed over? Måske skyldes det, at køkkenet er et praktisk rum, og måske tænker vi at det er begrænset hvor meget vi opholder os i det. Men køkkenet danner faktisk rammer om en rigtig stor del af de flestes tid, og derfor får du her nogle tips til, hvordan køkkenet rent indretningsmæssigt bliver et rart sted at være. Læs med her, hvis du er ude efter at opnå samme stemning som i de luksus køkkener, man ser i mange blade og på sociale medier.

Tænk på lysindfaldet

Lysindfald er noget, man altid bør tænke på, når man indretter et hus eller en lejlighed. Hvis man er så heldig at man kan bruge det naturlige lys fra vinduerne, så skal man huske at gøre det. Det kan give følelsen af mere plads i rummet, og skabe en god dynamik. Ved indretning af luksus køkkener er det naturlige lys altid noget, man forsøger at tænke ind i processen.

Begræns nips-tingene og find en plads til alting

Prøv at holde nips-tingene til en begrænset mængde. Det kan hurtigt virke rodet, hvis der står små ting over det hele, også selvom det er ting, der bliver brugt jævnligt i køkkenet. Har du f.eks. mange glas med krydderi stående fremme, kan du anskaffe dig en lille æske til dem, eller overveje om du har plads til et krydderiskab. Sørg desuden for, at alt i dit køkken har sin egen plads. Så er tingene lettere at finde når du skal bruge dem, og der er mindre sandsynlighed for, at der bliver rodet i køkkenet. Derudover er det nemmere at gøre rent, når der ikke står en masse nips-ting, der først skal flyttes. Dette gælder i køkkenet såvel som o resten af dit hjem.