Få styr på udendørs belysning op til mørkere måneder

Vinteren og dermed de mørkere måneder ligger lige rundt om hjørnet, og derfor begynder tiden hvor folk sætter udendørsbelysning op, indstiller tiderne og måske får julelysene op i trærene. Det er forskelligt, hvor meget man går op i ens udendørs belysning, men lige meget hvad er det praktisk at have oplyst sin trappeopgang eller sti op til huset.

Lamper med sensor

Det kan være forskelligt om man har en lang opgang fra garagen, eller hvor man ellers parkere og op til selve huset, eller om der er relativt kort, men når det nu bliver mørkere tidligere og nok allerede, når man kommer hjem fra arbejde, kan det være en ide med lamper. Lampe med sensor er en løsning som mange har, hvor lamperne kun lyser op, når man går forbi. Derfor skal disse lamper heller ikke bruge nært så meget strøm, og man kan finde nogle solcelledrevne lamper, da den energi de kan generere, kan være nok til forbruget. Her er en anden fordel at hente også, at der ikke skal løbe ledninger, eller man skal heller ikke skifte batteri, hvilket gør arbejdet for dig meget nemmere.

Udendørs lamper

Ud over lamper med sensor, så kan man jo også sagtens have udendørs lamper, som blot er sat til med timer, og dermed kun lyser i det forudbestemte tidsrum og derefter slukke igen. Det kan nemlig hænde for nogen, at man glemmer både at få sin udendørs belysning tændt og slukket, hvilket en timer hjælper super nemt med for en.

Dekorativ belysning

Hvis du er typen der pakker hele huset og haven ind i det store lysshow, når julen nærmer sig og mørket sænker sig, så findes der utrolig mange steder at finde kreative lyskæder, dyr og motiver. Byggemarkeder plejer at have stort udvalg af den slags, og ellers kan man også lede i en julebutik.