3 ting, som gør københavnernes liv nemmere

Vores liv er i forvejen fyldt med ting, som æder af vores tid og gør, så vi ikke kan bruge tiden på lige så meget af det, som vi egentlig godt kunne tænke os. Så hvorfor ikke skære lidt ned på nogle af tidsrøverne? Vi har her fundet 3 assorterede (og lidt random) ting, som vi har set og føler os ret sikre på, vil gøre et liv som københavner noget nemmere på et eller andet tidspunkt i løbet af tiden i byen. Enjoy!

Find det rette flyttefirma

Man kan lige så godt starte med det, der for mange nok vil være starten på livet i København: Selve flytningen, som hurtigt kan blive en omstændig affære, hvis der ikke tages godt hånd om flytningen af dine kommoder, senge og så meget andet. Især, hvis du har skaffet dig en lejlighed et godt stykke oppe i trappeopgangen. Så hvis du skal foretage en flytning i København, er det en hjælp for mange at få professionel hjælp.

Mad til flere dage

Mange, især unge studerende, vælger at lave én stor portion mad, som de så kan spise på flere aftener. Fordelen er, at man så kræser lidt ekstra om maden når man så endelig laver mad en gang imellem – så den bliver ekstra lækker, og man knap så ofte ender med rugbrødsmadder til aften.

Cyklen er essentiel

Det er umuligt nogen overraskelse, at det er smart at cykle i en by som København, hvor infrastrukturen i så høj grad er gearet til cyklerne, f.eks. med cykelbroen Inderhavsbroen og Den Grønne Sti, kan det ikke siges ofte nok: Cykler er vejen frem, og så er de endda i rigtigt mange tilfælde hurtigere end bilen. Men især i København vil det nok give god mening at bruge en ikke alt for værdifuld cykel i hverdagene.