Vær produktiv mens du pendler til og fra arbejde

Rigtig mange mennesker pendler til og fra arbejde hver dag. Mens nogle har kortere pendlerture, skal mange rejse længere afstande for at nå frem på arbejde. Men hvad skal du lave på alle disse ture? Her får du gode idéer til, hvordan du kan være produktiv, mens du pendler til og fra arbejde.

Planlæg din dag

Hvis du ikke kører i bil på arbejde, så brug tiden på at planlægge din dag. Lav en liste over de opgaver, du skal udføre. Herved ved du på forhånd, hvad du skal gå i gang med, når du ankommer på dit arbejde.

Bliv opdateret på nyhederne

Det er vigtigt at vide, hvad der foregår omkring dig. Du kan derfor bruge tiden i toget eller i bussen på at læse nyheder. Har du en iPad mini, kan du tage den med i tasken, og så kan du læse nyhederne på den. 

Lyt til en podcast

I dag findes der mange spændende podcasts inden for et væld af genrer. Du kan altså med garanti finde en podcast, som du finder interessant. Desuden er det lige meget, om du selv kører på arbejde, eller om du tager offentligt transport. Du kan lytte til en podcast uanset, om du kommer på arbejde på den ene eller den anden måde. 

Let din arbejdsbyrde

Du kan bruge din daglige rejse til og fra arbejde til at afslutte afventende arbejde eller til at få et forspring på din dag på arbejde. Det er meget rarere at bruge tid på dette, når du alligevel skal sidde i en bus eller i et tog i stedet for at gøre det derhjemme.