Undgå splid når du flytter sammen med kæresten

Mange mennesker har svært ved at løsrive sig fra de forestillinger de har om, hvad et flot hjem er. Indretning betyder rigtig meget i denne sag.

 

Vi ser konstant, når to nyforelskede flytter sammen, at de ender med at være tæt på at rive totterne af hinanden af ren og skær frustration.

Stil er komplekst

 

Din stil er nemlig meget kompleks, og du kan ikke altid forklare, hvorfor du foretrækker den ene kommode frem for den anden. Du ved bare, at det gør du.

Derfor kan det være svært at få to stilarter til at mødes, og det kræver nok også, at begge parter går på kompromis – men at nå dertil kan være svært.

 

Når man vælger hinanden til, vælger man også alt det til, som personen indebærer. Så hvis din kæreste bare slet ikke kan undvære sit sommerfuglestel fra Royale Copenhagen, og du synes, at det ligner noget, et urmenneske kunne have gravet op, så virker det mange gange at holde lidt tilbage med dine udtalelser og huske på, at det der virkelig betyder noget er, at du skal leve med det her menneske.

 

Og det menneske har altså ting og genstande, der betyder noget særligt. Og derfor, betyder det også noget for dig at gøre en indsats og prøve på, at leve med disse ting.

 

Køb noget fælles

 

Det er en rigtig god idé at starte en flytning med at købe noget sammen, som I begge godt kan lide. I kan for eksempel købe en ny kaffekande, et uldtæppe eller et flot møbel som en teak stol. På den måde får I begge noget, som I er glade for, og det er et rigtig godt udgangspunkt at starte en flytning med – som jo altid er en lidt hård og langsommelig proces.