Løsninger, som kan opgradere dit hus

Hvis du har et hus, ved du måske nok, at det er en evig proces at få det til at blive så godt som overhovedet muligt. Der er masser af projekter at tage fat i, og når ét projekt er færdiggjort, kan man sagtens begynde at drømme – hvad skal det næste projekt være? Skal vi have en terrasse? Nye sten på den eksisterende terrasse? Eller måske et mere lækkert toilet? Projekterne kan på den måde, naturligvis, være ganske mangfoldige, og de kan både omfatte store ændringer i både husets udseende og dets funktionalitet. Samtidig kan det også bestå knap så meget af de store ændringer, og mere lavpraktisk vedligehold, så plankegulvet, eksempelvis med hjælp fra Nordic Gulvservice, tilbageføres til den oprindelige tilstand. I denne artikel kommer yderligere to bud.

Separatkloakering

Seperatkloakering vil sige, at der sker en adskilning af regnvand og spildevand fra huset. Du har måske set historier i nyhederne om steder, hvor kloakken som konsekvens af et skybrud er flydt over, så der er kommet klamt, ildelugtende og svinende kloakvand op på gaden, i haven, i kælderen, eller hvor kloakvandet ellers kan snige sig op af systemet. Hvis der er separatkloakeret, kan det ikke ske. Og det er jo ganske attraktivt – men det giver vel at mærke bedst mening at etablere, hvis du er i et område, som er særligt udsat ved skybrud. Det kan du tjekke på det statslige klimatilpasningsværktøj ” kamp.klimatilpasning.dk” .

Anlæg en terrasse

Hvis du ikke allerede har en terrasse, kan det være en idé at undersøge mulighederne for at få lavet sådan én. Det kan enten være som tagterrasse eller som en mere ”almindelig” terrasse med fliser eller brædder i haven. En terrasse kan på fremragende vis fungere som bro mellem det indendørs og udendørs liv i boligen, og er selvsagt en særligt stor gevinst i sommerhalvåret.