Lav en flot facade på dit hus

Du står måske og er i gang med at bygge dit eget hus, eller er ved at renovere dit gamle hus. Når du skal til at lave facaden, er det en god ide at have gjort sig nogle overvejelser over, hvordan facaden på huset skal se ud. Det er nemlig facaden alle køre forbi og dine gæster ser som det første når de kommer til huset. Derfor vil man gerne have at facaden ser indbydende ud, så dine gæster har lyst til at gå ind i huset, for at se mere.

En facade kan gøres flot og indbydende på mange måder. Her kommer nogle tips og tricks til, hvordan du kan gøre din facade mere indbydende.

Døren er et vigtigt element

Find den helt rigtige hoveddør. Hoveddøren er det vigtigste element i en facade. Det er døren der byder gæsterne velkommen, når de kommer til huset. Derfor kan det være en god ide at vælge en dør der passer til resten af huset. Hvis du har et nyere hus, kan det være en god ide at vælge en glasdør. På den måde virker facaden mere åben, da man kan se ind i huset. Se mere på bango.dk for at vælge den helt rigtige hoveddør til dit hus.

Udsmykning af facaden giver hjemlig følelse

Det kræver ikke meget at lave en facade, der giver en hjemlig følelse for dine gæsterne. Dette kan fx gøres med nogle krukker med fine blomster i, eller et lille træ foran hoveddøren.

Her til forår kommer der en masse blomster frem. Her kan det være en god ide at plukke og tørre en masse fine blomster. Når blomsterne er tørret, kan du lave en fin forårskrans, der kan pryde din hoveddør.

Læg en flot måtte foran hoveddøren eller nogle malede sten hvorpå der står ”Velkommen”. Dette giver en hjemlig følelse.