Inspiration til gode genbrugsmandelgaver

Julemaden er bare skøn. Men når tiden kommer til den klassiske dessert risalamande, så stiger spændingen helt naturligt. Der er nemlig mulighed for at få en ekstra gave, da der typisk er en mandelgave i spil. 

I mange hjem er der en mandelgave til børnene og en til de voksne. Er det altid dig, der står for at finde på en mandelgave til de voksne? Så kan du starte en ny tradition ved at købe en mandelgave, der kan genbruges.

Indram familiens største øjeblikke

Der findes et væld af store billedrammer, så hvorfor ikke investere i en billedramme som mandelgave? Du kan sætte et eller flere billeder i rammen med familiens største øjeblikke i løbet af året. 

Det kan være, at der er kommet et lille nyt familiemedlem i form af en baby eller et dyr. Eller måske har der været et bryllup eller en rund fødselsdag? Glem endelig ikke billeder fra familiens tur i sommerhus eller i det grønne samt billeder fra ferier. Personen, der vinder mandelgaven, skal så sørge for at sætte nye billeder i rammen det efterfølgende år.

En julekugle til dekoration

En anden god idé til en mandelgave, der kan benyttes år efter år, er en julekugle med tekst. Den kan bruges til udsmykning af eget hjem indtil, at det bliver juleaften igen, og en anden har mulighed for at vinde den. 

På julekuglen skal der naturligvis være en tekst med ”Jeg vandt mandelgaven”, ”Jeg fandt mandlen” eller lignende. Der kan også være en julekugle til årets værste taber, hvor der eksempelvis står ”Årets tudefjæs” på.