Tips og tricks til at opgradere din dagligstue

Engang imellem kan det være rart med en smule forandring – det gælder også, når det kommer til indretning. Alligevel er der mange, der kun meget sjældent laver om på deres indretning i hjemmet. Måske hovedsageligt på grund af den for mange helt naturlige hang til magelighed blandet med bekymringen for, at det er en smule uoverskueligt at skulle til at forandre ting. Det behøver det heldigvis ikke at være – i hvert fald ikke når det gælder indretning. Der er nemlig ingen grund til at skulle gå i gang med tusind projekter på en gang – eksempelvis kan du passende begynde med dagligstuen, som er et af de rum, der ofte bliver brugt mest. Læs med her og find inspiration til projektet.

Skil dig ud med en chaiselong

At lave om i dagligstuen betyder ikke, at der er grund til at lave alt om. Nogle gange kan en enkelt markant ændring gøre en verden til forskel. Den forskel kunne eksempelvis bestå i at sælge den gamle sofa og i stedet anskaffe en chaiselong. Hos Daells Bolighus kan du både finde en højrevendt og en venstrevendt chaiselong, og du kan desuden finde en chaiselong i mange forskellige farver og materialer. Det gælder også en smuk læder chaiselong. Der er mange muligheder, og det vil helt sikkert gøre en stor forskel i dagligstuen.

Skru op for farver og mønstre

En anden måde, du kan skabe forandring, der bliver bemærket uden at skulle ud i de helt vilde projekter, er ved at skrue op for både farver og mønstre. Eksempelvis kan du overveje at male en væg eller blot en mindre del af en væg i en flot farve, eller du kan overveje at købe et nyt tæppe med lidt mere spræl end det gamle. En anden oplagt mulighed for at bringe flere farver ind i dagligstuen er ved at købe ny kunst til væggene. Overvej eksempelvis tre forskellige nuancer, du gerne vil have til at gå igen som en rød tråd gennem indretningen.

Byd naturen indenfor 

Udover at skrue op for farver og mønstre kan du med fordel overveje at hive naturen med indendørs. Det bringer liv og hygge i dagligstuen. Der er mange måder at gøre det på. Eksempelvis med planter eller blomster. Det handler selvfølgelig om din egen personlige smag, men også dine kompetencer inden for plantepasning. Her er det en god idé at være realistisk – visne planter er ikke bestemt hyggelige – men der er heldigvis rig mulighed for at købe planter, der ikke behøver synderligt meget pleje, hvis det er det, der passer dig bedst.