Sådan får du mere stemning ind i din indretning

Hvis du – som mange andre danskere – er faldet pladask for den nordiske og skandinaviske indretningsstil, så har du nok et hjem, der er præget af lækre enkelte linjer, en farvepalette som ikke bevæger sig langt væk fra de hvide, sorte og beige nuancer og generelt et hjem med en helt klar fornemmelse af stil.

Men denne indretningsstil – som så mange af os nærmest er storforbrugere af – kan til tider godt gå hen og blive ret kold. Derfor leder mange også efter elementer, de kan introducere i indretningen, således denne får meget mere stemning.

Lamper med mere end en funktion

Stemning kommer i mange forskellige udformninger, men en ting, som enhver indretning, der er inspireret af den nordiske tradition, kan have godt af, er forskellige lyskilder – eksempelvis en bordlampe. Både fordi vi i en stor del af året lever i meget mørke dage, men også fordi sådan en lampe kan skabe helt andre fornemmelser i rummet, end en loftslampe vil kunne.

På den måde får du altså her en lampe med mere end en enkelt funktion, og finder du samtidig frem til en lampe, der også har et smukt udtryk, er dette absolut kun et plus.

Gør din indretning personlig

En helt anden måde, hvorpå du kan forsikre, at din indretning ikke er kedelig og trist, er ved at gøre denne personlig. Det kan både være ved eksempelvis at tage ældre møbler med ind i stuen eller finde de mange billedalbummer frem og få nogle minder frem til syne.

Med en personlig indretning kommer der helt naturligt mere stemning ind i et hjem, og det kan samtidig være med til at forsikre, at huset netop bliver til et sted, hvor hele familien kan føle sig hjemme og kan se sig selv i. Det er altid en fordel at gøre enkelte ting for at opnå store resultater.