Sådan får du et skinnende rent hjem

Du har sikkert lige haft en dejlig juleferie med din skønne familie. Julelysene har været tændt i juletræet, pakkerne er blevet åbnet, og du har sikkert arbejdet flittigt på at få lavet den perfekte julemad. Derfor er det en oplagt mulighed, at du får tjekket din bolig grundigt igennem, således du er får en flot og ren bolig til det nye år. Læs derfor med her, hvor du får nogle idéer dertil. 

Husk vaskemaskinen selvom den virker ren 

En vaskemaskine vasker alt det beskidte tøj rent, og derfor må den da også selv være ren indeni, ikke? Det burde man mene, men det er faktisk vigtigt, at den også bliver gjort ren en gang imellem. Ofte kan man glemme at rengøre vaskemaskines gummiring, som er den gummipakning, der sidder i selve vaskemaskines åbning. Her kan en masse snavs og kalk ophobe sig, hvorfor det er ekstremt vigtigt, at du husker at lade døren til vaskemaskinen stå åben, når du ikke bruger den. Du kan læse en guide til rengøring af gummiring i vaskemaskine her, hvor du får en grundig guide til at få den helt ren.  

Køkkenet skal have den store tur 

I køkkenet er der også en del ting, som kan rengøres. Husk at køkkenvasken skal rengøres regelmæssigt, da der er mange madvarer, som er i kontakt med vasken, så det er vigtigt, at den bliver rengjort ved desinficerende rengøringsmidler. Når du er i gang med vasken, så husk også at få rengjort vandhanens håndtag. 

Du skal også huske ovnen. Den trænger til at få en god tur inde i ovnen en gang imellem ligesom, at du skal huske ovnens knapper, hvor der nemt kan samle sig skidt og snavs.
Når du er i gang med køkkenet, så husk også skufferne, herunder skuffer til bestik og gryder, men også skufferne i køleskabet.