Kunsten at kende de rigtige boligtrends

Det kan være svært at følge med i, hvad der trender indenfor indretning. Der kommer konstant nye bølger af ting, man ifølge boligmagasiner og instagram-bloggere bør skaffe sig. Den store kunst er at vide, hvilke af disse trends, der egentlig holder ved i længden.

Det handler i bund og grund om, at man bør lære at sortere i mængden af trends, for at udvælge de helt rigtige. Og lige netop dét, har vi gjort for dig. Du får her en liste af boligtrends der hitter lige nu, og som helt sikkert er et lige så stort hit om et år eller om fem.

 

Standerlamper

 

Standerlampen er kommet for at blive. Den klassiske måde at få lys i hjemmet på er en sikker vinder i dag og i fremtiden. De fine lamper pynter rigtig fint i et hvert rum, hvor man ønsker at skabe stil og lys på én og samme tid.

 

Tæpper

 

Kelimtæpper, plystæpper, marokkanske tæpper i massevis af farver og kludetæpper. Kært barn har mange navne. Danskere har altid været glade for at pynte deres hjem med flotte tæpper. Ikke nok med, at tæpperne ser rigtig flotte ud, så skaber de også en bedre akustisk effekt i alle rum, og tæpperne beskytter vores gulvbrædder.

 

Planter

 

Planter har altid fyldt meget i nordiske hjem, og det er der ingen grund til at lave om på. Man kan i dag ikke åbne et boligmagasin, uden at se planter placeret fint på næsten alle bolig-interiør billeder. Det er en trend, der aldrig uddør. Lige for tiden er det planter som monstrea og fredslilje der særligt hitter, på grund af de store og mørkegrønne blade. Ikke nok med at planterne er pæne, så er de også ganske gode til at holde en sund luftfugtighed i alle rum.