Køb til hjemmet der hjælper med overblikket

I en travl husholdning med forældre, børn og kæledyr kan det være sommetider være vanskeligt at holde styr på planerne. Børnene skal til hockey og håndbold, forældrene har madklub og møder og hunden skal luftes og leges med. Der er mange forskellige skemaer at tage hensyn til, og det kan nogle gange være svært at fastholde overblikket. Dog findes der diverse måder at skabe mere system og orden i hverdagen, så ingen aftaler bliver glemt. Læs mere her i artiklen og bliv inspireret til dit næste praktiske køb.

En tavle til det hele

De fleste kan nikke genkendende til at have glemt en aftale. Måske er det et forældremøde, der er gået i glemmebogen, eller en kaffeaftale hvor hukommelsen er svipset. For at holde bedre styr på de diverse planer og aftaler kan det være en god idé at investere i eksempelvis et whiteboard. Disse er ideelle til at skrive planer ned med tusch eller hænge vigtige påmindelser op til sig selv med magneter. På den måde kan man danne en oversigt over væsentlige begivenheder i den nærmeste fremtid, som man bliver mindet om, hver gang man kigger på tavlen. Dette kan hjælpe hele familien på vej med at holde overblikket.

En kalender hjælper dig med planlægningen

Et andet godt værktøj i den travle hverdag er helt afgjort en kalender. Her kan du danne overblik over dage, uger og måneder, og på den måde bedre planlægge din tid. Du kan skrive vigtige arbejdsmøder, legeaftaler og restaurantudflugter ind i din kalender, så du ved lige præcis, hvilke planer, der ligger og venter. Kalenderen kan hænges op et centralt sted i hjemmet for, at alle i husstanden kan følge med i begivenheder og planer, som man ikke bør glemme. Desuden er der mange kalendere, som tillader, at hvert familiemedlem har et kolonne for sig selv, så alle kan være med.