Guide: Sådan lader du hyggen få plads i din bolig

Vi går nogle køligere måneder i møde, hvilket betyder, at det bliver tidligere mørkt om aftenen. Det kan for nogle virke trist. Men hvorfor ikke vende det om og lade det være udgangspunkt for hyggen i vores boliger? Hygge er et godt, dansk begreb – og det kan rumme mange forskellige ting. En middag kan være hyggelig, en ferie kan give hyggelige minder, og et hjem kan skabe hyggelig stemning. 

Biopejs enten i stuen eller på jeres terrasse? 

For nogle er de kolde måneder lig med stearinlys. Det er noget, mange associerer med god- og hyggelig stemning. En anden måde at skabe dette på, kan være at anskaffe sig en biopejs til indendørs forbrug. De fås i mange afskygninger og kan eksempelvis sidde inde i væggen eller stå på et stativ i hjørnet af stuen. 

Hvis I stadig kan finde på, at tage dynerne med udenfor, selvom det bliver koldere, så er biopejsen genial til både at skabe stemning og varme.Også de udendørs biopejse fås i mange varianter. Der f.eks. fritstående og indbyggede. Derudover kan der også være forskel på, hvad de bruger som brænde, er det gas eller bioethanol. Det handler blot om at finde den, I bedst kan lide. 

Når biopejsen er i hus og den mangler brændstof, kan det være en god idé at kigge på nettet. Køb bioethanol online, så I  kan  finde hjælp til, hvad I kan og bør købe. Det er eksempelvis værd at orientere sig omkring alkoholprocenten, som indgår i det bioethanol, I vælger at bruge til jeres biopejs. Hop ind og bliv klogere, så I kan få købt bioethanol til jeres biopejs

Start pejsen med en app

Hvis I har set julefilm eller romantiske komedier, så er der tit en pejsescene, hvor der kommer ild i pejsen ved et tryk på en knap. Her er der ikke noget med at bygge et lille bål op i så forsøge at få det tændt med papir eller briketter. Hvis I er interesseret i noget sådan, så findes der biopejse, som kan startes manuelt på pejsen eller via en app. Så kan I sidde i sofaen og tænde for hyggen.