Find de helt rigtige gardiner til jeres hjem

Er I ved at være trætte af de persienner, I har hængende i soveværelset? Måske det var de persienner, der også var der, da I flyttede ind, og I vurderede, at I godt kunne leve med at have dem hængende i et stykke tid. Selvom gardiner ikke er rullet ned til daglig, er de stadig en synlig del af indretningen, og derfor er det da også noget, som mange gerne vil have til at se ordentligt ud.

Det kan dog være rigtig svært at vurdere, hvilke gardiner, der er de rette for jer, når man ikke lige står med dem derhjemme. Når man står hos forhandleren, er det ikke nemt at sætte sig ind i, hvordan et bestemt gardin vil se ud i netop jeres soveværelse. Med et besøg af gardinbussen får I pludselig muligheden for at få materialerne ind i hjemmet og sammenligne dem, præcist der hvor de skal monteres. Se mere her.

Mange typer af gardiner

Gardiner er et bredt begreb. Det har I garanteret allerede konstateret, hvis I har været i gang med at undersøge, hvilke I godt kunne tænke jer. Derfor er det da også en rigtig god idé først og fremmest at indskrænke søgefeltet en anelse. For hvilken type af gardiner kunne I godt tænke jer? I kan starte med farven. I mindre rum kan det være en idé med lette og lyse gardiner, der ikke optager meget plads – til gengæld kan det også være, I ønsker mørklægning i soveværelset. Så har I allerede indskrænket feltet meget.

For nogle er rullegardiner den rette løsning. De fylder ikke meget, når de ikke er rullet ned, så hvis ikke rummet har meget plads, er det en god løsning. Hvis I til gengæld har åbne områder og god plads, kan man sagtens arbejde med større gardiner, der giver et helt andet udtryk.