De glas der aldrig går af mode

Når vi dækker et smukt bord, så er det vigtigt, at vi har øje for den service, vi bruger. Og derfor er der mange af os, der har flere forskellige sæt af stel. Vi har det, som vi burger til dagligt, og som vi måske ikke har nær så mange følelser for, hvorfor vi blot ryster på skuldrene, når et glas går i stykker, eller en tallerken får et skår. Og så har vi det dyre og flotte stel. Det kan være, at det økonomisk har en stor værdi, eller måske er det arvegods, hvorfor det i stedet har en stor affektionsværdi for os.

De smukke og stilrene glas fra Rosendahl

Uanset hvad, så er det, det flotte design, der er udslagsgivende for det flotte bord, og derfor bør du vælge noget service, der kan forenes med enhver stil i det daglige. Det vil sige, at du bør vælge for eksempel Rosendahl glas, idet de sagtens kan tages frem til den gode lasagne en hverdagsaften, lige såvel som de kan komme på bordet som vandglas i weekenden, når det finere bord dækkes.

Det er altså glas, der er så enkle og stilrene i deres design, at de kan mikses med alverdens andre glas og stel. Det kan være de smukke vinglas eller de mere skrøbelige tallerkener, som har mange årtier på bagen.

God kvalitet og billig pris

Det er glas du kan lade dine teenagere tage med sig på værelset, og det er glas, der kan holde til adskillige vask i maskinen.

Og bedst af alt, så er kvaliteten ikke blot i top med Rosendahl glas, de er også billige at indkøbe. Det betyder, at du hurtigt kan få dig det antal glas, som du behøver, således der aldrig mangler noget at drikke af – heller ikke selvom, at opvaskemaskinen er fyldt til randen.