3 indretningstips til lejligheder med få kvadratmeter

En lille lejlighed kan nemt blive fyldt op af ting, og det kan være svært at få plads til alt, hvad man har brug for. Men der er godt nyt. For med de rette indretningstips og produkter, kan du få plads til det hele og samtidig give lejligheden et flot og indbydende udseende.

Tip 1: Vælg detaljer med omtanke

Mindre detaljer som pyntegenstande og brugskunst kan let fylde en lejlighed. Men det betyder ikke, at du skal undvære disse ting. Du kan sagtens have brugskunst og pyntegenstande, men vælg dem med omtanke. Overvej, hvad du rent faktisk har brug for, og vælg dem ud fra det. Husk, at der ikke behøver at være mange ting for at give lejligheden et flot udseende.

Tip 2: Vælg den rette type spejl

En anden ting, der kan være med til at give lejligheden et flot og indbydende udseende er et spejl. Spejle giver nemlig lejligheden et mere rummeligt og luftigt udseende. Du kan finde flotte spejle i alle former og størrelser her. Overvej, hvordan spejlet kan passe ind i din lejlighed. Et stort spejl på væggen kan f.eks. give lejligheden et mere rummeligt udseende.

Tip 3: Vælg den rette type møbler

Møbler er ofte noget af det, der fylder mest i en lejlighed. Men det betyder ikke, at du skal undvære møbler. Du kan sagtens have møbler, men vælg dem med omtanke. Overvej, hvor meget plads de fylder, og hvor mange ting de kan rumme. Møbler med opbevaringsmuligheder er f.eks. en god idé i en lille lejlighed. På den måde kan du få plads til det hele.

Konklusion

Vi har altså givet dig 3 rigtige gode og brugbare indretningstips til lejligheder med få kvadratmeter. Som du jo kan se, så er det super nemt at give lejligheden et indbydende udseende, selvom pladsen kan være lidt trang.